diumenge, de maig 31, 2009

Asociación Espiral. Premis Edublogs 2009


L'Associació Espiral, ha publicat els blogs participants al III Premio de Edublogs 2009 on podeu trobar un bon recull de blogs educatius d'on nodrir-vos d'idees per anar treballant.

http://ciberespiral.org/edublogs09/

dimecres, de maig 27, 2009

Exelearning

Programa per crear continguts oberts que es poden exportar a diferents formats, compatible amb Moodle. Molt interessant. http://www.softcatala.org/wiki/Rebost:EXelearning

diumenge, de maig 17, 2009

Preparar exercicis i deixar-los com a web

Els programes hotpotatoes i Textoys ens serveixen per fer exercicis amb facilitat, els propis alumnes poden preparar-los.

Ací en tens un exemple. Si et fixes als dictats, l'arxiu de so està a goear.

Pràctica 6

Ara és l'hora de fer del teu blog un lloc on poder anar penjant tot allò que t'interesse. Posa, si més no, un vídeo (busca el codi "embet" i recorda que has de fer-ho des de la pestanya html), una imatge, un document pdf, una presentació, enllaços,....

Tot el que vages a utilitzar ha d'estar prèviament a Internet.

Crec que tens un exemple de quasi tot el que vàrem parlar i d'alguna cosa més que pots anar investigant. Si necessites res més, fes-m'ho saber i, quan el temps i els déus ho permeten i si la sort i l'enteniment ens són favorable, t'ho faré arribar.

Quan tingues una cosa presentable ompli el formulari d'avaluació.

Pràctica 5

Els blogs

Per centrar-nos, després del maremàgnum. Només dues referències per crear el blog, crec que no cal major explicació, però us adjunte una presentació i un manual que he trobat buscant per Internet. Una vegada creat el blog, feu un post de cadascuna de les pràctiques. Si voleu fer-ho en wordpress, teniu el manual en paper que vaig repartir, funciona pràcticament igual. Sort!
Alta en Blogger Alta en Blogger oscargrao Alta en Blogger
blogger blogger felixanta Tutorial de Blogger

Pràctica 4

Formulari a google documents
formularigoogle formularigoogle acaturla

Pràctiques 1, 2 i 3

Calenllocs Gmail

dimecres, de maig 06, 2009

Animacions en línia

Per fer animacions a Internet sense tenir instal·lat cap programa, l'única condició tenir una connexió mitjanament acceptable.
GoAnimate.com: prova by acaturla


Like it? Create your own at GoAnimate.com. It's free and fun!